Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 27. oktober 2013

Frederik og Mary Down Under...En rigtig prinsesse uden krone!?

I disse dage aflægger Kronprinsparret besøg i Sydney, og som sædvanligt vækker de begejstring, hvor end de færdes. Næsten da. Fredag skuffede Kronprinsesse Mary nogle australske børn, da hun mødte op uden prinsessekrone på hovedet! Rigtige prinsesser bor jo altså på et stort slot, går i store balkjoler - og har selvfølgelig altid en tiara på hovedet. Det er i hvert fald den forestilling mange af os havde som børn, og det gælder også de børn på Sydney Children’s Hospital, som Kronprinsparret besøgte fredag eftermiddag. Et par af børnene blev således negativt overraskede over, at kronprinsesse Mary "bare" mødte op i en helt almindelig kjole og med løst hængende hår, skriver australske The Mercury.
- "Hvorfor har du ikke en tiara på? spurgte den fireårige pige Ellie Baxter. - Den ligger derhjemme i en stor boks. Den bliver kun brugt ved særlige lejligheder, svarede Kronprinsessen og henvendte sig til pigens forældre. - Ja, vi er altså ret skuffende engang imellem, smilede hun.

På børnehospitalet blev Kronprinsparret mødt af et hav af enæggede tvillingebørn, og under besøget skulle parret da også høre om hospitalets tvillinge-forskning - og det vakte da også stor jubel blandt børnene, da kronprins Frederik hev et billede af sine egne tvillinger op af lommen. 
Kronprinsparret har været i Sydney siden torsdag og afslutter deres besøg i den australske storby med deres årlige prisoverrækkelse mandag aften i Operahuset. 


Søndag den 27. oktober besøgte Kronprinsparret byen Winmalee i området Blue Mountains, der er hårdt ramt af de verserende skovbrande i Australien. Under besøget hilste de både på indbyggere og frivillige brandmænd. Og søndag aften var parret så til stede ved gallakoncerten og fejringen af Operahusets 40-års jubilæum med ca. 4000 gæster, og en række optrædener af forskellige kunstnere.


   Operahusets 40-års jubilæum
Ingen kommentarer:

Send en kommentar