Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 23. marts 2011

♔ Hundeslæder og perlebroderi ♔

Prinsesse Marie, prins Joachim, prins Felix og prins Nikolai vender idag, onsdag hjem til Danmark efter en tur til Grønland. De ankom til det store hvide land i fredags, og det var første gang både Marie, Nikolai og Felix besøgte Grønland.
Turen fik Joachim og Marie i bryllupsgave.

I Ilulissat modtog prinsesse Marie en grønlandsdragt, der traditionen tro er syet af byens kvinder, og prinsessen havde naturligvis sin nye dragt på, da familien tirsdag besøgte Nuuk, hvor byens børn var i fokus. Den nyoprettede fond (2010) "Nikolai og Felix Fonden" havde nemlig valgt, at den første donation på 50.000 kr. fra fonden skulle gå til opstart af et Børne IT Akademi i Nuuk.
Samme dag var prins Joachim på besøg i børne og unge-huset Mælkebøtten, hvor børn og unge kan være i hyggelige omgivelser. Her tog prinsen sig et slag bordtennis. Mælkebøtten åbnede i 2006 som reaktion på grund af store problemer med omsorgssvigt. Initiativtagerne til Mælkebøtten er foruden Red Barnet, Lions Club i Nuuk, Nuuk Rotary Club og Grønlands Arbejdsgiverforening.















Prins Joachim fik sig et slag bordtennis i børne- og ungehuset Mælkebøtten...

Mens Marie og drengene smagte på grønlandske specialiteter


På rejsen har den kongelige familie naturligvis også kørt med hundeslæde:





Ingen kommentarer:

Send en kommentar