Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 10. marts 2011

♔ Pels-prinsesserne! ♔

vs.
Lige siden kronprinsesse Mary kom til Danmark, har hun været en levende reklamesøjle for landets pelsfabrikanter. Men når den smukke kronprinsesse offentligt går i tøj lavet af døde dyr, sender det et meget kedeligt signal til den danske befolkning og ikke mindst hendes egne børn. Det mener en af verdens allerstørste stjerner, Pamela Anderson.
- Hvis folk bare kendte til den grusomhed, som dyrene udsættes for, ville de ikke gå i pels, siger Pamela Anderson, som ikke mener, at de kongelige i Danmark er bevidste om deres ansvar.
- Jeg ved jo, at der i Kongefamilien er en del pels i omløb og jeg synes virkelig, det er en utrolig gammeldags måde at tænke på. De kongelige er rollemodeller, og derfor bryder jeg mig bestemt ikke om det, når folk i deres position glamouriserer det, lyder et af Pamela Andersons kritikpunkter af blandt andre dronning Margrethe og kronprinsesse Marys pels-forbrug.
Pamela er på 20. år et aktivt medlem af PETA, og dyrevælfærd er efterhånden gået hen og blevet hendes karriere.

Pamela krammer sælen, mens Mary viser lille Christian en levende pels i Australien - som dog er så heldig at være fredet! ;-)

Kronprinsesse Mary er den af de kongelige, både herhjemme og i Europa, der har flest forskellige pelse. Hun kan lide det hele; sæl, mink, kanin, whatever. Og smuk ser det da bestemt også ud, når hun ifører sig de stakkels dyr. - For uanset hvad man mener om pelse, så tror jeg ikke der er nogen der decideret GÅR IND FOR, at man slår uskyldige dyr ihjel, for at kvinder verden over kan smukkesere sig i deres smukke ydre. Men det foregår jo, og her følger en række billeder af hvor flotte de nu engang er, sådan nogle pelse....Like it or not!







Vinteren er kold i Norge, så kronprinsesse Mette-Marit varmer sig gerne i smukke pelse...Personligt synes jeg, de lyse klæder hende bedst.




Prinsesse Marie har fået flere pelse, end hun har fået diademer - og det
klæder hende jo godt, at lune sig en smuk minksag.






Også prinsesse Madeleine er glad for de fluffy "pelsdyr"




Kronprinsesse Maxima er knapt så "pelstosset" som mange af sine kongelige kollegaer.


Prinsesse Marie-Chantal bla. med pels på hovedet - til kongeligt bryllup i Amsterdam, i februar 2002.



Det vakte lidt opsigt, da prinsesse Alexandra kort tid efter sin dalmatiner Nikitas død, troppede op i denne pels....som dog vist nok er kanin og IKKE dalmatiner!


Lille bitte og med på pelsmoden...Prinsesse Isabella i farverig minipels

1 kommentar: