Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 7. oktober 2015

Folketingets åbning 2015

Tirsdag den 6. oktober var første tirsdag i oktober i år, og dermed dagen for Folketingets åbning.
Tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt var for første gang med i velkomstkomitéen, som ny næstformand for Folketingets præsidium - og hun havde fornøjelsen af at ledsage Prinsgemalen ind til folketingssalen. Pia Kjærsgaard er ny formand for præsidiet, så hun fik den fine ære at ledsage Dronningen. 

Familien ankom i den sædvanlige rangorden; Prinsesse Benedikte som den første, dernæst prins Joachim og prinsesse Marie. Så Kronprinsparret og til sidst Regentparret. 
Der var som altid en god og glad stemning mellem familien, mens de stod på trappen op til Christiansborg og ventede på Regentparret. 
Visse medier har haft travlt med at antyde at der var særdeles kold luft mellem de to brødre, prins Joachim og kronprins Frederik ... Deres kropssprog gjorde så absolut alle skriverier til skamme, for det var tydeligvis et par brødre der holder utrolig meget af hinanden, der krammede dér på trappen. 

Som altid, havde dronning Margrethe lidt problemer med koncentrationen under statsministerens åbningstale - som var hele 45 minutter lang! Who Can blame her? Ingen kommentarer:

Send en kommentar