Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 22. december 2014

Julerøde kjoler

Rød er og bliver julens farve. Og kærlighedens... Og nogle ser bare knaldhamrende godt ud i rødt, fek.s. Spaniens dronning Letizia, som flittigt bruger sit lands røde farve i sin tøjstil. 
Første gang Letizia deltog i en større kongelig begivenhed - udover sin egen forlovelse vel at mærke - var i maj 2004, da hun som frøken Ortiz Rocasolano sammen med sin forlovede, kronprins Felipe var i København for at fejre brylluppet mellem kronprins Frederik og Mary Donaldson. Det var blot en uge før deres eget bryllup, og her var Letizia smukt klædt i en drøm af en rød gallakjole. 
Siden har hun brugt farven adskillige gange og den klæder hende i den grad.


En anden, der også er super flot i rødt, er vores egen prinsesse Marie. Hun er spinkel (petite) og super feminin ligesom Letizia, og den røde farve står så flot til hendes mørke hår. Til Dronningens 70- års fødselsdag i 2010 var hun i en rød gallakjole til festforestilling i Det Kgl. Teater - den er siden blevet syet om og "bygget til" med blondeærmer og er faktisk kun blevet endnu smukkere. Det så vi i marts måned i år, da den tyrkiske præsident Abdulla Gül og frue besøgte Danmark. 


Mette-Marit kan virkelig se forskellig ud, alt efter hvilket tøj (og ikke mindst facon) hun ifører sig - ja, det kan vi alle, men hun har det bare ofte med at vælge kjoler som sjældent gør noget som helst godt for hende. Til julekoncert i 2011 gjorde kjolen (og farven) virkelig noget godt. Wauw! Super smuk og slank så hun ud. Sådan, MM!! 


Ved den fornemme Nobel Pris-overrækkelse i Stockholm i sidste uge, var kronprinsesse Victoria en en vaskeægte prinsessedrøm af en kjole! Kæmpe stor og struttende og i en flot rød farve. Wauw! At Victoria så ser "forkert"ud lige for tiden, er en helt anden sag, det kan jo skyldes så mange ting - men kjolen var virkelig flot! 
Til prins William og Kate Middletons bryllup i London i 2011 - en helt anden udstråling.

Prinsesse Madeleine ved The American Scandinavian Society's 2011 Yule Ball i New York
...og endnu et galla i New York.

Aftenen før deres helt store dag, brylluppet i maj 2004, var Mary i en smuk ræd kjole til
festforestilling i Det Kgl. Teater. Siden har hun brugt kjolen igen i hhv. 2006 og 2010.

Dronning Máxima - smukt og enkelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar