Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 29. august 2014

Se min kjole den er...ligesom din!

Det hænder jo, at man deler kjolesmag med andre - det gælder også i de royale rækker. Senest er norske kronprinsesse Mette-Marit og svenske kronprinsesse Victoria blevet set i "den samme" kjole. - Først Victoria, da hun i starten af juni deltog i Bernadotte Art Awards på Grand Hotel i Stockholm og mødte op i den sorte sag fra H&M's Conscious Collection. Samme sorte sag, eller ihvertfald en magen til, troppede Mette-Marit op i få dage efter, på The Plaza Hotel i New York, da hun deltog i The amfAR Inspiration Gala.


Hvem kjolen klæder bedst må være op til den enkelte at bedømme, men Victoria er ihvertfald så glad for sin, at hun også har den i en sart pudderfarvet udgave. Den havde hun med, da hun og Daniel for nylig var på officielt besøg på Island - og så sent som tirsdag aften i denne uge, da den svenske kongefamilie deltog i The Polar Music Prize i Stockholm.
Personligt synes jeg den klæder Victoria bedst, nok mest pga. Mette-Marits holdning. Hun strutter for meget med maven og får en underlig facon. Synd, for ellers ser hun virkelig godt ud i kjolen. - Til gengæld hang hun denne aften i New York ud med selveste "Carrie Bradshaw" fra Sex and The City, Sarah Jessica Parker.


Mette-Marit har tidligere kastet sig ud i en lang hvid blondesag - faktisk også fra H&M - som vores egen kronprinsesse Mary samtidig havde kastet sin kærlighed på. Her var der vist ingen tvivl om, hvem der bar kjolen bedst...!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar