Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 31. august 2014

Kronprinsparret til bryllup i Irland

Igår fejrede kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kærligheden. Ikke deres egen, men parrets gode ven gennem mange år, den London-bosatte restauratør Søren Jessen, som i går blev gift med den irske skuespillerinde Flora Montgomery.
Vielsen fandt sted udendørs i smukke omgivelser i landsbyen Greyabbet i det nordlige Irland.


Kronprins Frederik var tidligere på ugen på besøg hos Google i Californien, og det var måske jetlag, der var skyld i, at han blundede hen midt i bryllupsceremonien. 
Mary så ikke særlig begejstret ud over situationen, og prikkede flere gange sin gemal i siden, indtil han vågnede op, og med royal værdighed igen kunne overvære ceremonien.

   Fætter Nikolaos var også træt... :-DDen græske prins Nikolaos var også blandt bryllupsgæsterne, samt Hollywood-stjernen Orlando Bloom og kronprinsparrets vennepar fra det nordjyske, Malou og Jørgen Skeel fra Birkelse Gods i Aabybro.


Søren Jessen var i øvrigt - for mange år siden - kærester med Caroline Fleming. Det var dengang hun var "rigtig" Baronesse og hed Iuel-Brockdorff, og længe før Rory Fleming og Nicklas Bendtner kom ind i billedet...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar