Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 15. august 2014

Nye skilsmisserygter i Norge

Efter der hen over sommeren igen har floreret rygter om skilsmisse, dukkede både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit igår op, til helt to officielle besøg - først i Spydeberg Præstegård og senere i Moss.
Ifølge den kongelige kalender var det ellers kun kronprinsen der skulle have været tilstede under besøgene, men hans kone fulgte altså med. Hun har ellers intet på programmet ifølge kalenderen - som i absolut intet - hvilket i sig selv jo er mærkeligt, da de kongelige hver især har deres pligter og gøremål.

Rygterne om skilsmisse kørte på det højeste sidst på året sidste år, efter Mette-Marits nakkeoperation - man mente at vide at der lå andet og langt mere alvorligt bag hendes "forsvinden fra offentligheden" i en længere periode; at hun havde været sin mand utro (op til flere gange!) og at en skilsmisse helt sikkert ventede i det nye år...Sådan gik det ikke, tværtimod kunne paparazzibilleder af parret afsløre, at de var taget på kærlighedsferie til Maldiverne - bare de to, uden børn - og man mente at Haakon havde tilgivet sin kone, og at forholdet nu fik en ny chance.


Her i sommer har nye rygter så kørt på diverse forums på nettet; man mente at Haakon så mere og mere trist og slidt ud, og at parret stort set aldrig viste sig sammen længere. Senest har familien holdt ferie med et nogle vennepar, og det mente man så var for at slippe for at være alene sammen...?!
Jeg ved ikke hvad jeg skal tro, jeg har svært ved at se afstanden imellem dem. Men måske har jeg bare ikke kigget godt nok efter? Eller også vil jeg bare forblive i troen om, at historien om "kronprinsen og Askepot", foreviget vil forblive en lykkelig historie?

Billeder fra gårsdagens besøg i Spydeberg og Moss: På første billede (i hestevognen) ser det ud til, at parret holder hinanden i hånden - på billederne fra Moss virker Haakon lidt "fraværende", men mon alt hvad de kongelige stiller op til, er lige interessant? Jeg har min tvivl.

Vi følger selvfølgelig op på "sagen" hvis der viser sig at være en sag...


   Moss:

   Fra parrets sommerferie i år: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar