Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 3. januar 2011

♔ Føder Mary idag??? ♔


Højgravide kronprinsse Mary bliver i dag, mandag den 3. januar, indlagt på Rigshospitalet i København for at føde sine tvillinger. Det fortæller flere af hinanden uafhængige kilder til B.T.
Ifølge den ene kilde skal fødslen sættes i gang her til morgen. Præcis hvilken dato Mary har termin, har været en velbevaret hemmelighed, men de sidste meldinger fra kongehuset er gået på, at Mary føder i januar.

Og ifølge B.T.s oplysninger vil en jordemoder på Rigshospitalet sætte fødslen kunstigt i gang hos Mary. Søndag aften var Mary ifølge B.T.s kendskab endnu ikke blevet overført fra Amalienborg til Rigshospitalet. Hvis det er korrekt, at fødslen går i gang her til morgen, så kan det kollidere med, at kronprins Frederik i morgen og onsdag deltager i nytårskur på Christiansborg Slot.

Personalet på fødselsafdelingen på Riget har længe planlagt den royale familieforøgelse ned til mindste detalje. Ikke mindst når der er tale om tvillingefødsler, er det et stort maskineri, der skal være parat.
På fødestuen som Mary skal ligge på, har vinduerne i længere tid været skærmet af. Når fødslen går i gang, vil der være langt mere personale til stede end ved enkelt-fødsler. Der er en jordemoder, to læger plus en børnelæge. Kronprinsen er der også plads til, og så er der to genoplivningsapparater, hvis noget går galt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar