Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 15. juli 2010

♔ Paparazzi ♔

Det hele startede med hende her:

Prinsesse Diana!

- Paparazzifotografernes absolutte yndling....og det ved vi jo alle hvordan endte; på allermest tragiske vis, den 31. august 1997 i en vejtunnel i Paris!
Sådan håber vi ikke det går igen - men paparazzierne trives i bedste velgående, og tøver aldrig med at fotografere kendte og kongelige i private situationer!


Frederik og Mary









Joachim og Marie











Haakon & Mette-Marit









Willem-Alexander & Maxima







- Pressen viste voldsom interesse for den unge miss Spencer, da hun i 1981 blev forlovet, og senere gift med Englands kronprins Charles. Desværre var der ikke tale om nogen rosenrød prinsessehistorie! Det siges, at Diana på dagen for sit bryllup, fik at vide at Charles fortsat havde et forhold til sin elskerinde gennem mange år, Camilla Parker-Bowles - og selvom parret i begyndelsen forsøgte at virke lykkelige udadtil, var det meget tydeligt at ægteskabet ikke var nogen dans på roser! Parret viste sig sjældent sammen, og når de gjorde var der tydeligvis kold luft imellem dem. Diana led af spiseforstyrrelser, og var i flere omgange sygeligt tynd - hun levede og åndede for sine to sønner, William og Harry - og blomstrede først for alvor op, da skilsmissen fra prins Charles blev en realitet i 1996.

Kun knap et år fik hun i "friheden", men helt fri var hun aldrig! Fra den dag hun blev "opdaget" tilbage i 1980, var hun forfulgt af pressen. De ville have det hele med! Paparazzifotograferne lå på lur, uanset hvor hun bevægede sig hen, og selv når hun rejste langt væk for at "få fred" fandt de hende. Med deres store linser fik de zoomet sig ind på hende, selv hvis hun befandt sig på havet på en privat båd - ja så kom de da bare i helikopter!!! Hun havde ALDRIG fred! - Heller ikke da hun forelskede sig i milliadæren Dodi Al Fayed - parret var forfulgt overalt, og på kærlighedsferie i Paris skulle den forfølgelse vise sig at få fatale følger!
I et forsøg på at slippe væk fra paparazzierne, endte det hele brat i en vejtunnel i Paris, da en efter sigende beruset chauffør, bragede med 150 km/t ind i en betonpille!!! Verdens mest fotograferede kvinde, "folkets prinsesse" døde! Og hendes to sønner, William og Harry på 15 og 13 år, mistede deres højtelskede mor!!!



Sidste billede af Diana og Dodi
- få minutter efter kørte de i døden - jagtet af paparazzier til det absolut sidste!!!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar