Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 4. juli 2010

♔ Prins Joachim & Marie Cavallier ♔








Det var under en middag på Valdemars Slot på Tåsinge, hos baronesse Caroline Fleming og hendes daværende mand, Rory Fleming, at prins Joachim og Marie Cavallier for første gang mødte hinanden. De var de eneste to fransktalende gæster, og fik derfor hinanden til bords. Det var i 2004, mens Joachim stadig var gift med Alexandra og Marie havde en anden kæreste hjemme i Genéve. Derfor gik der næsten et år, før de havde kontakt igen - Joachim var i mellemtiden blevet skilt, og i sommeren 2005 kunne Se & Hør fortælle at prinsen var nyforelsket, og de tøvede naturligvis ikke med at bringe paparazzibilleder af parret!!?

Den 24. maj 2008 var den lille sønderjyske by Møgeltønder, pyntet op til fest. Folk strømmede til, for at overvære brylluppet mellem prins Joachim og Marie Cavallier, på denne smukke forårs lørdag, og hjemme foran TV-skærmene fulgte resten af Danmark med. Prinsen ankom i særdeles godt humør til kirken, sammen med sine to sønner fra ægteskabet med Alexandra, prins Nikolaj på 8 og lillebror Felix på 5 år - de to skulle være deres far's forlovere, og alle tre så meget stolte ud, da de glade og storsmilende vinkede til de mange tilskuere foran Møgeltønder Kirke.
Prins Joachim har ellers altid fået skyld for at være noget af en stivnakket fyr, men netop denne dag ændredes manges syn på ham, da han helt uventet sank i knæ og krammede sine sønner, mens han kæmpede med tårerne, da hans smukke brud gik op af kirkegulvet. Han var meget, meget rørt og ingen kunne være det mindste i tvivl om, at det her var ægte kærlighed. Her stod en meget, meget forelsket mand!

Marie Agathe Odile Cavallier gav sin prins et højt og tydeligt JA, og Danmark fik en prinsesse Marie. Efter vielsen kørte parret fra kirken og hjem til Schackenborg Slot, hvor festmiddagen skulle holdes - og her sluttede det så for alle os nysgerrige TV-seere i det ganske land, for festen var nemlig privat, og dermed lukket land for pressen. Men det siges at prins Joachim holdt en meget smuk og rørende tale til sin brud, og blandt andet takkede hende for at tage sig så godt af hans to elskede sønner.











Felix tog sig trygt en lille lur mens farmand og Marie blev gift














De officielle billeder taget på Schackenborg Slot af fotograf Steen Brogaard




Det store familiebillede - prinsesse Marie med sin elskede farmor i hånden.

...Og lige lidt honeymoon :)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar