Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 28. juni 2010

♔ Kronprins Pavlos & Marie-Chantal Miller ♔




De første af "nutidens" unge og kongelige, der blev gift, var kronprins Pavlos af Grækenland og den amerikanske milliadær-datter Marie-Chantal Miller. De skiller sig lidt ud fra mængden, ved at være det eneste kronprinsepar uden land, da Grækenland ikke længere er et monarki. Tilbage i 1967, da Pavlos bare var få måneder gammel, blev landet udsat for et militærkup, der gjorde at hans forældre, kong Konstantin og dronning Anne-Marie måtte flygte ud af landet. De bosatte sig efterfølgende i Rom og senere i England, hvor de satdig bor den dag idag.

Pavlos og Marie-Chantal fik dog et meget kongelig bryllup alligevel, der var ikke sparet på noget, og royale og prominente hoveder fra hele verden strømmede til London, for at deltage i det storslåede græsk ortodokse bryllup, i den enorme Saint Sophia Cathedral. Mormor, Dronning Ingrid havde arrangeret den danske blomsterkunstner Erik Bering til at dekorere kirken, og den var nærmest indhyllet i millionvis af roser på bryllupsdagen. Brudebuketten var også Berings værk.
Selve vielsen blev transmitteret på TV rundt omkring i verden, og tusindvis af kongetro grækere var troppet op foran kirken - én gang royalist, altid royalist, det kan end ikke et militærkup 30 år tlbage i tiden ændre på!

Resten af bryllupsfesten var privat, og der findes derfor ikke mange billeder fra Pavlos og Marie-Chantal's bryllup - men herunder kommer dog et par stykker.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar