Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 24. april 2018

It’s a Prince! 🇬🇧👶🏼👑

Tidligt mandag morgen (23. april) kørte en bil fra prins William og hertuginde Kates hjem på Kensington Palace i London, med kurs mod St. Marys Hospital. Og så vidste man jo nok hvad der var under opsejling ... 👶🏼

Klokken 11.01 britisk tid (hvilket er 12.01 dansk tid) nedkom hertuginde Kate med parrets tredje barn; en velskabt lille søn. 

Den lille ny vejer 3,8 kilo og det hele forløb uden komplikatoner. Hertugindens mand, prins William, var til stede ved fødslen, skriver hoffet. 

Familien har naturligvis fået overbragt den gode nyhed, og mandag eftermiddag hentede prins William den lille ny prins’ to ældre søskende, prins George og prinsesse Charlotte, så de kunne se deres lillebror. 

Omkring klokken 19 dansk tid, skete så endelig dét som de mange pressefolk udenfor St. Mary’s Hospital havde ventet på; Hertuginde Kate og prins William trådte ud og fremviste deres nyfødte søn - som i øvrigt er nummer fem i rækken til den britiske trone. 

Hertuginden så lykkelig og afslappet ud, mens hun holdt sin meget nyfødte søn i armene. Den stolte far og ægtemand lagde beskyttende armen om sin hustru, mens fotograferne skød løs.

Den lille nye verdensborger, var svøbt i et hvidt, blødt tæppe, og ænsede slet ikke den virak han skabte - nu er han hjemme på Kensington Palace i trygge rammer og nu kan vi så bare vente på at hans navn bliver afsløret. 

Den lille ny prins og hans forældre forlader St. Mary’s Hospital for at tage hjem til Kensington Palace:

Hvis der er noget den britiske presse elsker, så er det at spotte tegn på hyldest til prins Williams afdøde mor, prinsesse Diana, i ting hertuginde Kate gør - og i går var det hendes tøjvalg der faldt dem i øjnene. Igen ...

For Kate havde valgt en rød kjole med hvid krave, da hun i går forlod den berømte Lindo Wing på St. Mary’s Hospital. Da prinsesse Diana efter fødslen af prins Harry i 1984, trådte ud af præcis samme dør, var hun nemlig også iført en rød kjole med hvid krave. Så lad os bare holde ved den søde tanke om, at Kates kjolevalg var en lille kærlig hilsen til hendes søns afdøde farmor ❤️


Og når vi skriver igen, er det fordi at Kate efter fødslen af sin første søn, prins George forlod hospitalet i en lyseblå kjole med prikker ... Så bliver det næppe svært at gætte hvad prinsesse Diana var iført da hun første gang fremviste prins William i 1982? Den var muligvis mere grøn end blå, men den var prikket! 💙

Ingen kommentarer:

Send en kommentar