Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 27. november 2017

Kongelig forlovelse - Harry & Meghan <3

Sorry ladies, Prince Harry is off the market! 
Den 33-årige populære britiske charmeprins har i dag annonceret sin forlovelse med kæresten gennem halvandet år, den 36-årige amerikanske skuespiller Meghan Markle (bl.a. kendt fra tv-serien Suits)
I en pressemeddelelse udsendt her til formiddag skriver Clarence House at parret er blevet forlovet tidligere på måneden og at Dronningen og den nærmeste familie naturligvis er underrettet. 
Parret vil bosætte sig i Prins Harrys lejlighed i Notthingham Cottage på Kensington Palace, og brylluppet vil finde sted i løbet af foråret 2018.

I eftermiddag står parret frem til interview og fotografering, og vi er selvfølgelig spændte på at se det smukke par og ikke mindst Meghans forlovelsesring, som siges at være lavet af diamanter fra Harrys mor, prinsesse Diana.


Der har været mange tegn på, at Meghan var igang med at forberede sig på et kongeligt liv. I april lukkede skuespilleren sin livsstilblog 'The Tig'  der fokuserede på mad, rejser, skønhed og mode. En uge senere frasagde hun sig sin rolle som ambassadør for det canadiske tøjfirma Reitmans. Meghan har desuden holdt en noget lavere profil på de sociale medier, og har mærkbart slået mindre og mindre op på sin Instagram-konto, som kan prale af 1,9 millioner følgere.

Det har været klart helt fra starten, at Harry var seriøs omkring Meghan. Bare et par måneder inde i deres forhold udsendte Prinsen en dybtegående og langvarig erklæring via Kensington Palace, hvor han bad om fred og privatliv for sig selv og Meghan. Han sagde, at han var "bekymret og dybt skuffet over, at han ikke havde været i stand til at beskytte skuespilleren fra chikane". 


I september havde parret deres første officielle "optræden" sammen under åbningsceremonien ved Invictus Games i Toronto.


   September 2017 Invictus Games-åbningsceremoni i Toronto:Ingen kommentarer:

Send en kommentar