Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 7. juni 2013

Sverige klar til bryllup

I aften tager svenskerne hul på en fantastisk bryllups weekend. Kong Carl Gustav og dronning Silvia er værter ved en stor middag på Grand Hôtel, hvor alle de prominente gæster der også deltager i selve brylluppet i morgen, vil være inviteret.

I går, den 6. Juni var det Sveriges nationaldag, og allerede her blev det kommende brudepar hyldet. Luften var fyldt med kærlighed under deres færden gennem Stockholms gader.
Da parret forlod det kongelige slot i en kortege sammen med resten af den kongelige familie, havde masser af svenskere bevæget sig ud i det skønne, varme solskinsvejr for at vise, at de støtter fuldt op om deres kongehus.

Mor Silvia storsmilede og talte veloplagt med kongen, mens det kommende brudepar slet ikke kunne holde sig fra hinanden og hele tiden var opmærksomme på hinanden.
Chris smilede og vinkede til de fremmødte som en ægte kongelig, men var først og fremmest bare fokuseret på sin elskede prinsesse, hvis øjne gnistrede af lykke. Flere gange kyssede han kærligt hendes hånd.
Kongen holdt traditionen tro en tale, og her havde han naturligvis også nogle ord med på vejen til sin datter og kommende svigersøn:

- "Sommeren kan også være forelskelsens tid – en tid, hvor man måske finder kærligheden. Det er også på denne tid, mange vælger at gifte sig. En af disse er vores yngste datter, prinsesse Madeleine, som om kun to dage gifter sig med sin forlovede, Christopher O’Neill. At se dig, vores datter, gifte sig, fylder os med både glæde og minder. Glæde over at du har fundet kærligheden og nogen at bygge din fremtid med – minder om alt det, vi har fået lov at opleve med dig, fra dit første blik og din første latter, til den du er i dag."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar