Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 9. juni 2013

Madeleine & Chris - et eventyrligt bryllup

Amerikanske Christopher O'Neill ventede nervøst i kirken sammen med sin best man, barndomsvennen Cedric Notz, og de mange hundrede gæster. Han byttede lidt rundt på rækkefølgen af de mange navne, men han fik sit JA og sin prinsesse, Madeleine Thérèse Amelie Josephine.
Og nok er han blevet beskyldt for at være både højr*vet og arrogant, og for ikke at ville "kendes ved" Madeleine til diverse arrangementer, hvor han har sneget sig langt udenom fotografernes linser. Men lige der i Slottskyrkan på Kungliga slottet i Stockholm, lørdag eftermiddag vandt han alle svenskeres hjerter. For der kunne ingen da længere være det mindste i tvivl; her havde vi med en seriøst ramt mand at gøre.
Det lyste meget tydeligt ud af brudgommen, at han er helt væk i sin smukke prinsesse. Og det forstår man jo godt, for smuk var (og er) hun virkelig. I en drøm af en Valentino-kjole - der lige præcis var en prinsesse værdig, trådte Madeleine sammen med sin far Kongen, ind i den overdådige Slotskirke og gik den lange tur op af gulvet til elskede, der spændt ventede med kys og kærlige blikke. Han bliver ikke prins, men han fik prinsessen - og hvem har så brug for mere...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar