Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 14. maj 2012

♔ Den dag Mary blev kronprinsesse ♔

Idag for præcis 8 år siden, var hele Danmark klædt i kærlighed og forventning - for den 14. maj 2004 blev vores allesammens kære kronprins Frederik endelig gift med sin smukke forlovede, Mary Elizabeth Donaldson.
Brylluppet stod i Vor Frue Kirke i hjertet af København, og efterfølgende var der stor fest i haven på Fredensborg Slot.
Pigen fra den anden side af jordkloden, blev hele Danmarks smukke kronprinsesse!







































Forlovelsen den 8. oktober 2003









3 kommentarer:

  1. Tillykke!!!!!!!!!!!!smuk par)))

    SvarSlet
  2. Tænkt det er 8 år siden!! Hvor er alle de år blevet af, husker den dag ligeså tydeligt.. Jeg oplevede den gerne en gang til ;-)

    Tænk hvad der er sket siden da.. Først en dreng, så en pige, så tvillinger og har lige set billeder fra deres tur i Sydkorea og de ser stadig ligeså forelsket på hinanden.

    Det er en glæde at få lov at følge med på sidelinjen. Og så gør de det så godt. Min egen lille datter har f.eks. glæde af Marys Fri for mobberi projekt i vores børnehus.

    Endnu en gang tak for de fine billeder, du finder.

    SvarSlet
  3. Meget smukt par!
    Men ja, utroligt at der allerede er gået 8 år - jeg husker også dagen (ja, hele ugen op til selve brylluppet) meget tydeligt. Det var helt fantastisk og eventyrligt <3

    Og så er det jo en sand fornøjelse at se hvor forelskede de stadig er - man har altid kunnet se, at Frederik er meget, meget stolt af sin Mary! :-)

    SvarSlet