Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 23. februar 2012

♔ Victoria & Daniel's lille prinsesse ♔



Tidligt i morges, klokken 04:26 nedkom Sveriges kronprinsesse Victoria med sit og prins Daniels første barn; en lille prinsesse. Og klokken 07:00 mødte en smilende og tydeligt rørt prins Daniel så pressen, og viste på den helt obligatoriske måde, med hænderne, hvor stor den lille ny var.

- Her til morgen klokken 04.26 blev der født en 51 centimeter lang, 3.280 gram tung og meget sød prinsesse, fortæller en stolt prins Daniel, der selv klippede navlestrengen over.

- Da jeg gik fra rummet, lå den lille prinsesse i sin mors favn, siger den nybagte far smilende.

Allerede klokken 13:00 i eftermiddags forlod den lille familie så Karolinska Sjukhuset, for at tage hjem til deres slot, Haga lidt uden for den svenske hovedstad, Stockholm.
Efter al sandsynlighed bliver den lille ny prinsesses navn allerede offentliggjort i morgen på et pressemøde, hvor morfar kong Carl Gustaf får fornøjelsen af at løfte sløret for det navn, som de nybagte forældre angiveligt allerede har belsuttet at deres lille datter skal bære.



Det første officielle billede af Victoria, i august 1977:


Så sent som i tirsdags havde kronprinsesse Victoria sidste arbejdsdag inden sin barsel, og det var da også en meget tydelig gravid - meget stor, men smuk Victoria der var "trukket i arbejdstøjet".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar