Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 18. september 2013

Statsbesøg fra Vietnam

Tidligere i dag var Kongefamilien på plads i Københavns Lufthavn, for at byde Vietnams præsident H.E. Truong Tan Sang og fru Mai Thi Hanh velkommen til Danmark. Statsbesøget, som varer to dage (18.-20. september), skal sørge for handels og investeringssamarbejde mellem Danmark og Vietnam, med særlig fokus på blandt andet klima, grøn energi og uddannelse.
Efter velkomsten i lufthavnen klokken 10:00, var der officiel velkomst på Fredensborg Slot, inden dagens program for alvor blev skudt igang. Præsidenten vil hele dagen være i kronprins Frederiks kyndige hænder, hvor der bla. bydes på sejlads i Københavns havn, mens præsidentfruen trygt er overladt til kronprinsesse Mary. 
Regentparret sørger så for at alle parter genforenes senere, når de i aften kl. 20 indbyder til Gallataffel på Fredensborg Slot. 


Man må sige at dronning Margrethe er glad for sit lyseblå sæt med den kreative hat. Første gang vi så det, var til tvillingerne Vincent og Josephines barnedåb i april 2011 (og så et par gange siden). Sidst det var i brug var så sent som i søndags, da hun og prins Henrik deltog i fejringen af kong Carl Gustavs 40 års regentsjubilæum i Stockholm. - Men uanset om man deler dronningens smag eller ej, så kæmpe thumbs up for at hun genbruger sit tøj. 


Gallataffel på Fredensborg Slot, onsdag aften


Ingen kommentarer:

Send en kommentar