Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

lørdag den 17. august 2013

Familiens sidste farvel til Johan Friso

I går eftermiddagen sagde den aller nærmeste familie et sidste farvel til prins Johan Friso, da han blev bisat fra Stulpkerk-kirken i Lage Vuursche i Baan.
To små piger, en hustru og en mor var alle tynget af dyb sorg, da de hånd i hånd fulgtes til og fra kirken, for at sige et sidste farvel til deres elskede far, mand og søn.
To brødre, deres koner og børn gik de ligeså tunge skridt til kirken, for at tage afsked med deres bror, svoger og onkel - og gudfar, kong Harald, støttede sig til prinsesse Laurentien, som er gift med Johan Frisos yngste bror, prins Constantijn, da de sammen forlod kirken. 

Billederne fortæller det hele; Johan Friso var højt elsket af hele sin familie, og det har uden tvivl været en meget hård og smertefuld tid for dem alle, siden han kom ud for den voldsomme skiulykke i februar sidste år. Da mistede de ham for første gang. I mandags, dagen efter hans kone Mabels 45 års fødselsdag, mistede de ham igen. For evigt. Alt håb blev slukket, og lille Luana og Zaria på hhv. 8 og 7 år skal nu vokse op uden den far som de elskede så højt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar