Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 10. august 2012

♔ Christian & Isabella til OL i London ♔

I mandags ankom prins Christian og prinsesse Isabella til London, for at være med på "heppeholdet" sammen med alle de andre kongelige. De skulle bla. se farmands kusine, prinsesse Nathalie forsøge at vinde guld ved dressurkonkurrencen med sin hest Digby. Det lykkedes dog ikke, trods den massive familiære opbakning.

























Onsdag aften (8. august) var der massiv opbakning, da de danske håndboldherrer skulle forsøge at besejre svenskerne. Prins Christian og prinsesse Isabella, var klar med dannebrogsflag, sammen med deres mor og far, farmor-Margrethe, samt prinsesse Benedikte, kong Konstantin og dronning Anne-Marie. Også hofmarskal Ove Ullerup og ceremonimester Christian Eugen-Olsen var med på "heppeholdet". Fra Sverige var kong Carl Gustav og dronning Silvia på plads - og det blev de danske kongelige der til sidst måtte lykønske nabolandet med sejren.
Dagen efter mødte Christian og Isabella, sammen med kronprinsen, den populære danske håndboldspiller Mikkel Hansen - og det så ud til at være et hyggeligt møde :-)

























2 kommentarer:

  1. Vores Mary er den bedste!
    Børn er meget charme)

    SvarSlet
  2. Love Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary.
    The children are natural and charming.

    SvarSlet