Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

lørdag den 22. oktober 2011

♔ Frederik & Mary i New York ♔






Et par gæster, der nyder morgensolen på World Center Hotels tagterrasse lige ved Ground Zero, får travlt med at finde deres kameraer frem, da de hører, at det danske kronprinspar om et øjeblik kommer på besøg i mindeparken lige nede foran hotellet.

Klokken 9.21 træder kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ud af deres sorte Audi ved Ground Zero Memorial, hvor de sammen med deres nordiske royale kolleger, det norske og det svenske kongepar, skal lægge blomster til minde for de mennesker der døde under angrebene på World Trade Center den 11. september 2001.
Efter en time er mindehøjtideligheden slut, og Fredrik og Mary skynder sig videre til næste punkt på dagens program, som er frokost med direktører fra en række større danske virksomheder i New York.






Fredag aften deltog de kongelige i 100 års jubilæet for American-Scandinavian Foundation(ASF), som blev markeret ved en festmiddag på Hilton Hotel i New York.
Her var også den svenske prinsesse Madeleine, samt Frederiks græske fætter prins Nikolaos med sin smukke prinsesse Tatiana, til stede.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar