Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 29. juni 2011

♔ Bryllup i Monaco på lørdag ♔



Denne weekend - ja faktisk allerede fra i morgen, samles Europas unge kongelige endnu engang for at fejre bryllup. Denne gang er det i Monaco, hvor fyrst Albert på lørdag gifter sig med sin kæreste gennem 5 år, Charlene Wittstock.
Fra Danmark deltager både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary - samt prins Joachim og prinsesse Marie. Det er første gang de alle fire følges til bryllup, sidste år måtte Marie og Joachim blive hjemme, da sveriges Victoria sagde ja til sin Daniel, fordi Joachim havde tjansen som rigsforstander.
Victoria og Daniel kommer også til brylluppet under den sydfranske sol, ligesom både kronprins Haakon og Mette-Marit fra Norge, og Hollands Willem-Alexander og hans smukke Maxima.
Fra Sverige deltager også prinsesse Madeleine og prins Carl Philip






Brylluppet beskrives som årets største celebrity-bryllup, da der udover kongelige gæster også vil bugne med Hollywood-stjerner og andet godtfolk. Blandt de inviterede fra Hollywood er både Mel Gibson, Demi Moore og Ashton Kutcher, samt Roger Moore og hans danske fru Kiki.

Albert og Charlene er ikke nogle jeg ellers beskæftiger mig med her på bloggen, meeeen det er William og Kate jo heller ikke (eller Nathalie og Alexander), og deres bryllup kom vi alligevel ikke udenom - for bryllup ER bare noget ganske særligt! Og især bryllupper af den slags, med pomp og pragt! Så selvfølgelig vil der komme billeder af alle de kongelige gæster - og af brudeparret - her på bloggen efter festen på lørdag.
Vil man følge med på TV, så er muligheden der på Sveriges TV4, som sender direkte fra Monaco fra kl. 16.30. Det samme gør ZDF - faktisk allerede fra 14.30, og igen højdepunkter fra dagen kl. 19.25

Ingen kommentarer:

Send en kommentar